Bent

Hei, jeg heter Bent og er en friluftsinteressert student med interesse for padling og friluftsliv. Det begynte fordi vi ville ha noen kajakker til huset. Men, vi fant ut at en billig kajakk kostet drøye 15000,- kroner og da vi skulle ha 4 stk. til familien…  Det resulterte i import av en full container. Vi satset på å selge resten av kajakkene i nærområdet, men interessen var så stor at det ble ringt fra fjern og nær. Det var et skrikende behov for rimelige kajakker. Så importen ble en årlig «event». 

Nå blir det på tolvte året med salg og utleie av havkajakker.  Mange erfaringer er høstet gjennom disse åra og mange hundre hyggelige kunder. Fremdeles en hobby men ved siden av skole og jobb må vi trø til alle «mann». Derfor er det kanskje Gunnar som hjelper til når kunder kommer, en annen gang er det Ellen. Uansett håper vi kunder tar en tur innom tuna for å slå av en «kajakkprat». Og kanskje drar igjen med en ny Winner i kajakkstativ på bilen på vei ut.

Noen ganger hektisk, men alltid hyggelig og moro. Og moro er det fordi det nesten aldri er noen som ringer for å klage. Så det er en takknemlig «jobb» å selge en Winner kajakk. Både på kajakkene og på tilleggsutstyret er vi trygge på at kvaliteten er god. Det finnes bedre utstyr på markedet men i forhold til pris våger vi å påstå vi har uslåelige produkter. Mye av utstyret -identisk- selges i butikker med til betraktlig høyere pris

Alle Winner kajakkene er støpt i Polythylen. Det vil si hardplast eller «Pionerplast». I motsetning til kajakker produsert i glassfiber tåler disse kajakkene  å bli brukt. 

Start omvisning på hjemmeside med noen fantastiske bilder med Winner kajakkene våre på tur i Grimstad;


Transport

Vi får inn kajakker i container direkte fra båt. Selger rett fra tuna, og kan derfor ha meget fornuftige og hyggelige priser!

Vi foretrekker at kajakkjøper kommer og henter, men kan også levere mot et lite tillegg. Derssverre er frakt dyrt i Norge så vi prøver å koordinere bestillinger slik at vi eventuelt kan fylle hengeren. Vi har hatt flere koordinerte leveringer til Oslo, Stavanger, Bergen m.m.


Padle deg i form

Kajakkpadling er en ypperlig måte å trene på, året rundt. Padling er blitt den nye folkesporten. Kajakken krever ikke båtplass, du kan frakte den på biltaket, og den lar deg komme helt innpå naturen både i vann og i sjø.

Du styrker kondisjon, armer, skuldre, rygg og mage – uten å risikere belastningskader. Hiv deg rundt du også!

Og morro – det er det ;