BentHei, jeg heter Bent og er en friluftsinteressert student som har stor interesse for padling og friluftsliv generelt..

Salget av Winner kajakk begynte egentlig med et ønske om å kjøpe en billig kajakk i hardplast. Fra før så hadde jeg hatt tilgang til en grei glassfiberkajakk, med omtrent den samme vekt, størrelse og utførelse som Otium. Bare få hundre meter unna ligger et ypperlig padlevann, og med kajakken medbrakt på tralle var jeg på vannet i løpet av få minutter. Men, uansett hvor forsiktig jeg var, det ble stadig flere stygge riper og skraper i gelcoaten.

Når jeg selv skulle anskaffe meg kajakk ønsket jeg derfor en støpt i polythylene, hardplast. Jeg søkte på nettet, og var innom forskjellige padlebutikker. Og uansett ny eller brukt, det ble snakk om ganske mange tusenlapper for en god kajakk. Det var da det slo meg hvor stor avanse det måtte være for å kunne forsvare leie av forretningslokale og lønnskostnader. Hva med å importere kajakker selv?

I 2010 fikk vi (med litt hjelp av senior) inn 2 containere med Winner kajakker, og de var populære. Derfor har vi forsatt salget og vil nå også utvide sortimentet. Noen erfaringer ble høstet gjennom de nå tre år med salg.  Samtidig er det foretatt  flere tekniske utbedringer, blant annet polstret sete og ryggstøtte. Ny og bedre form. Bedre plass i cockpiten og flatere bunn/mer stabil.

Så nå – bedre og billigere

Jeg har sjekket utsalgsprisene på tilsvarende kajakker hos de ledende leverandørene i Norge, og ja, det er mange tusenlapper å spare på å velge Winner. Prisnivået på nye kajakker lagt ut på Finn.no sier det meste. Sjekk selv og sammenlign….

Kvaliteten…? Er kvaliteten vesentlig bedre fordi man velger en kajakk til 14.000 kroner?

Winner Rotomold er ledende innen rotasjonsstøping i Kina, har produsert kajakker siden 1991, og eksporterer til alle verdensdeler. Jeg fant frem til leverandører av Winner både i Europa og USA, men kajakkene gikk der under andre merkenavn og ble solgt til mer «normale» priser.

Hilsen Bent

Winner logo